anne.jpg

Anne Sophie Gerstorf Sørensen

 
 

Best results:

Best national results: 
DM Guld for Kat II på Jumanji
DM Sølv for Junior på Finale
DM Bronze for Kat II på Klooster’s Eltino
Ecco Cup vinder 2014 på Jumanji

Best international results: 
Roosendal i Holland 2015- Tre anden pladser og nr 5 i A finalen.
Vinder af B Finalen i Hagen 2014 og 2015
JBK Horseshow nr 5 i Junior finalen
Nordisk Mester 2014 og 2015 individuel på Jumanji
Nordisk Hold Guld i 2014 og 2015

Anne Sophie Gerstorf Sørensen
-
denmark

Jeg er 15 år og født den 16 marts 2000. Jeg skal begynde i 9 klasse efter ferien på Skanderborg Realskole, som giver mig de bedste forudsætninger for at dyrke elitesport.
Jeg bor på Skanderborg Ridecenter, som min familie ejer, og derfor har vi hestene hjemme. Jeg bliver trænet af min far Ulrik Gerstorf Sørensen, som er uddannet berider.

Jeg startede med at ride, da jeg var 4 år, og fik min første pony, Tulle, som var verdens sødeste og flinke shetlandspony. Derefter var det springningen som fangede min interesse. Jeg var springrytter til 2011, da jeg overtog ponyhingsten Bonansa, som min storesøster havde vundet 2 Danmarksmesterskaber på. Bonansa gav mig det sidste skub til at blive dressurrytter, og jeg red mit første internationale stævne i Østrig i 2013 på ponyhingsten Klooster’s Eltino, som jeg vandt DM bronze på i 2014. På baggrund af mine 5 medaljer på 3 forskellige heste i 2014 modtog jeg JBK’s talentpris med stor ydmyghed.

 

 

info:

Date of birth: 
16th of march 2000

Occupation: 
9 klasse - Skanderborg Realskole

Status: 
-

Coach:
Ulrik Gerstorf Sørensen