Returret

Hvis du fortryder dit køb, har du altid 30 dages fortrydelsesret gældende fra den dato pakken er leveret til GLS pakkeshop eller med GLS omdeling. Du er forpligtet til at meddele Trolle Company, at du har fortrudt dit køb, inden fristen udløber på e-mail shop@trollecompany.com. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere selve varen.
Varen må være prøvet, men ikke vise tegn på brug eller vask. Alle varer skal returneres i original emballage med alt originalt tilbehør, komponenter og lignende.

Du skal selv betale returforsendelsen og er ansvarlig for varens tilstand frem til den bliver leveret på vores returadresse:

 

Trolle Company A/S
Gydevang 17-19
3450 Allerød
Danmark
Att.: Trolle Brand Shop

Vi vil bestræbe os på at behandle din returpakke 2-5 hverdage efter, vi har modtaget den, hvorefter beløbet vil blive tilbageført til den betalingskonto, der blev anvendt ved købet.

Skulle du, mod forventning, vælge at returnere dit køb ved at nægte at modtage pakken med GLS omdeling eller undlade at aftente pakken i GLS pakkeshop fratrækker vi henholdsvis DKK 49,00 eller DKK 59,00 fra returbeløbet. 

Ombytning

Hvis du ønsker at bytte dit køb til en anden vare, skal du foretage et nyt køb i Trolle Brand Shop og returnere dit tidligere køb til vores returadresse:

 

Trolle Company A/S
Gydevang 17
3450 Allerød
Danmark
Att.: Trolle Brand Shop

Når du returnerer dit køb i forbindelse med et ønske om ombytning af en vare, skal du følge retningslinjerne for returret, som beskrevet i afsnittet oven for.

 2 års reklamationsret

Opstår der en fejl på varen inden for de første 2 år efter, du har købt den, kan du sende en e-mail til  shop@trollecompany.com med et billede og beskrivelse af fejlen samt dit ordrenummer. Trolle Company vurderer efterfølgende, om det er en gyldig reklamation – og i givet fald om varen kan repareres eller ombyttes. Er dette ikke muligt, vil du få refunderet pengene i stedet.
I tilfælde af at Trolle Company ikke vurderer, at varen er en gyldig reklamation fx ved fejlagtig brug eller almindelig slitage, vil vi sende varen retur efter nærmere aftale med dig.